Descarca declaratii de avere consilieri mandat 2012-2016/2013

  Aldea Gabriel - Ioan (3,9 MiB, 539 hits)

  Constandin Ioan (4,1 MiB, 671 hits)

  Feldeoiu Eugen (4,0 MiB, 512 hits)

  Foloba Ioan (4,2 MiB, 525 hits)

  Morariu Ioan (4,2 MiB, 492 hits)

  Petrisor Ioan (4,2 MiB, 531 hits)

  Popsor Simion (4,2 MiB, 528 hits)

  Sava Ioan (4,3 MiB, 514 hits)

  Scutea Nicolae (4,2 MiB, 517 hits)

  Stanulet Mioara (4,4 MiB, 531 hits)

  Stanulet Simion (4,4 MiB, 530 hits) folosește cookies. Continuarea navigării pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.