Declaratii interese consilieri mandat 2012-2016/ 2015

  Stanulet Chirion - primar (333,7 KiB, 319 hits)

  Aldea Gabriel Ioan (325,1 KiB, 256 hits)

  Constandin Ioan (310,3 KiB, 269 hits)

  Feldeoiu Eugen (319,9 KiB, 255 hits)

  Foloba Ioan (309,8 KiB, 297 hits)

  Morariu Ioan (328,3 KiB, 257 hits)

  Petrisor Ioan (329,1 KiB, 255 hits)

  Popsor Simion (279,9 KiB, 246 hits)

  Sava Ioan (277,5 KiB, 249 hits)

  Scutea Nicolae (328,1 KiB, 267 hits)

  Stanulet Mioara (239,5 KiB, 250 hits)

  Stanulet Simion (215,8 KiB, 282 hits) folosește cookies. Continuarea navigării pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.