Declaraţii interese consilieri mandat 2008-2012


Consilieri mandat 2008-2012

Feldeoiu Eugen  – PDL

Margalina Vasilica Vali – PDL

Foloba Daniela Mioara – PDL

Donu Gheorghe – PDL

Hunuzau Nicolae – PDL

Scutea Nicolae – PSD

Morariu Ioan – PSD

Popsor Simion – PSD

Stanulet Simion – PSD

Constandin Ioan – PSD

Sava Ioan – PNL folosește cookies. Continuarea navigării pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.